Quanzhou WeFoam trading Co.,Ltd

Quanzhou WeFoam die Co., Ltd uitwisselen

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: wefoam
Aantal werknemers: 500~1000
Jaarlijkse omzet: 60million-100billion
Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Gevestigd in 2020, Quanzhou WeFoam die is Co. uitwisselen, Ltd een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van het schuimblad van EVA, de boot van EVA het decking, rv-bevloering, de mat van de Golfkar, kajak Non-Skid stootkussens, de stootkussens van de brandingstractie en andere het schuimproducten van EVA betrokken is. Wij worden gevestigd in Quanzhou, met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Onze fabriek behandelt een gebied van 200 acres en heeft standaardfabrieksgebouwen van ongeveer 60000 vierkante meters. Wij bezitten 12 geavanceerde productielijnen en volledig R&D-materiaal en een professionele R&D-groep.

WeFoam is altijd klaar. Ons team is ervaren, enthousiast en gemotiveerd. Tevreden ons op elk ogenblik contacteren.

Geschiedenis

Plastic Co., Ltd ons van fabriekssansd (Fujian), die zich in het produceren van EVA, PE, EPDM-schuim, enz. specialiseren, zijn de grootste schuimplasticfabrikant in Azië.

-200.000 vierkante meters die gebied bouwen

- 20 gevorderde productielijnen en een professioneel R&D-team met volledig R&D-materiaal.

- Sinds 1982, de ervaring van de het schuimproductie van EVA van ongeveer 40 jaar

Dienst

Onze mariene bevloeringsproducten hebben uitzonderlijke nat of droge tractie hetzij makend uw boot veiliger, schoner en comfortabeler.

Ons materiaal van het het schuimdek van EVA wordt gemaakt met UV bestand inhibitors aan eindekleur het langzaam verdwijnen; het is kwaliteit is stabiel genoeg om het krimpen te verhinderen.

- hoogste kwaliteit

- klantgericht

- snelste levertijd

- superieure klantenservice

Ons Team

Onze fabriek behandelt een gebied van 200 acres en heeft standaardfabrieksgebouwen van ongeveer 60000 vierkante meters. Wij bezitten 20 geavanceerde productielijnen en volledig R&D-materiaal en een professionele R&D-groep.

WeFoam is altijd klaar. Ons team is ervaren, enthousiast en gemotiveerd. Tevreden ons op elk ogenblik contacteren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in